Szani2

Interjú a fedlap alkotójával

Mészáros Szanival

 

Ki vagy Te és mivel foglalkozol?

 

Szani vagyok, a Képzőművészeti Egyetem másodéves hallgatója, és legfőképp tervezőgrafikával foglalkozom. Ezen kívül sok más képzőművészeti ág is érdekel, ezeket pedig szeretem ötvözni a grafikai munkáimmal.

 

 

Mit látunk a fedlapon, miért ezt látjuk?

 

Bár nem szeretem a telet, azért van benne pár dolog... ilyen a forró csoki, a friss vagy a norvég mintás pulóver, ami valahogy melegséget áraszt magából. Így jött az ötlet, hogy a fedlapot ennek a stílusnak a szellemében készítsem el, városias, modernebb felfogásban.

 

 

3 szó, ami a legjellemzőbb Rád:

 

Sokak szerint a gumicukor, de én nem értem, miért. A barátom a dinamikus, lelkes szavakat mondta elsőre, én magam pedig a kitartó jelzőt mondanám.

 

 

Amire a legbüszkébb vagy:

 

Nincs egy dolog konkrétan, mindig az a munka, amivel épp sok időt töltöttem és késznek, jól sikerültnek látom. Ilyenkor úgy érzem, mintha összenőttem volna vele és elválaszthatatlanok lennénk, sokáig csak bámulom és ez érzéssel tölt el.

 

 

Budapest legszerethetőbb pontjai/helyei?

 

Szeretek a Kino-ba járni, mert helyben sütik a sajttortákat, este hétkor is kérhetek reggeli menüt és ha kedvem támad, ezeket mind fogom és beülök velük a moziba megnézni egy filmet.. :)

Bulizás szempontjából környék a Király utca, ha romkocsmázni akarunk, akkor Fogas, ha lejjebb szeretnénk adni a színvonalból, akkor meg 57-es számú italbolt.

 

 

Mi az egyik legnagyobb álmod?

 

Régen az volt, hogy felvegyenek a Képzőre és azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek csinálni...sajnos manapság ezt nem sokan tehetik meg, ezért nagyon örülök, hogy már a úton járok, remélem, minden reményem beválik ezzel kapcsolatban.

És szeretnék egy ember nagyságú gumimacit.

 

 

Hol láthatjuk a munkáidat?

 

A Behance oldalamon

 

 

Jövőbeni fedlapalkotó javaslat?

 

Novotny Dórát, Varga Esztert és Borsi Pamelát ajánlanám.

BEZÁR

Lecool_welcome_hu
VÁLASSZ VÁROST

BEZÁR

Lecool_welcome_hu

We have sent you a confirmation email.
Please review your inbox to activate your account.
 

If you need any help contact us at any time!

BEZÁR

Unsubscribe