Inspiráció

november 17.

By fruzsina

A valaha írt legnehezebb intró ez. Elköszönünk. Lehetetlen az elmúlt 7 évet néhány sorba, vagy akár egy háborúésbékényi regénybe belesűríteni, összefoglalni, így csak röviden szeretnénk, ha tudnátok, nagyon klassz időszak volt nekünk, amit a LeCoollal és Veletek tölthettünk, de eljött az ideje, hogy elengedjük egymást. Még nem tudjuk pontosan, merre, és hogyan tovább, hogy átadjuk-e valakinek a stafétabotot, de az az egy biztos, hogy mindent nagyon köszönünk Nektek. Ha megengeditek, visszaidéznénk a 300. számunk intróját, annyi különbséggel, hogy ami akkor megköszönés volt, most elköszönés.

Köszönet és búcsú az összes létező és (még) nem létező színháznak, mozinak, könyvtárnak, kocsmának, bárnak és kulturális helynek, akik nem fogytak ki a programokból. Az összes programszervezőnek, akik nem fogytak ki a kreativitásból. A művészeknek, akikkel valaha is együtt dolgoztunk. Mindenkinek, aki valaha akár csak betűt is írt a magazinba. Nektek, akik hétről hétre olvastok minket, és Nektek is, akik nem, hiszen így mindig akadt kihívás. Nektek is, akik építő kritikával illettetek minket, és Nektek, akik jó hírünket keltettétek. A többi LeCool városnak, akik állandó inspirációval szolgálnak, az élményeknek és emlékeknek, amelyekkel a magazinnak hála lettünk gazdagabbak, és amelyek folyamatosan formáltak minket. És végül, de nem utolsó sorban, Budapestnek, amiért olyan, amilyen!

Egyik szemünk sír, a másik nevet, és így, félig szipogva, félig nevetve kíván Nektek minden jót dóra, fruzsina és balázs

LeSziasztok

A borítót Mendlik Bálint készítette. Interjú vele itt.